Изолации за варели 200 л


Модел 11-9862
Пасивна изолация за варел 200L. Покрива отстрани и отгоре Може да се използва в комбинация с базов нагревател. Цвят: син
Варел 200L пасивен тип.
Изолацията е изработена отустойчив найлон с полиестер от вътрешната страна и е набдена с велкро подложки, което позволява лесно да се закрепи или разкачи от варела. Освен това има лесен достъп до горната част на варела през капака.

Технически спецификации:
Полиуретаново найлонова изолация
Водоустойчива
Огнеустойчива
Стандартен размер: 200 L
Други размери при поискване

Стандартна доставка : 7-10 работни дни

Изолация на IBC контейнери и палети


Delux серия : Модел 15-1738
Изолации серия Delux за проектирани за изолират и защитатват товари и предпазват от повреждане.
Тези покривала идеално пасват на стандартни IBC контейнери и поддържат постоянна температура на съдържанието на контейнера.
Изработени от устойчив cordura материал с тефлоново прокритие, тези покривала са устойчиви на химикали и имат силна отблъскваща водата способност.
Изолационният капак е оборудван с подложки от velrco, което го прави много лесно да се прикрепя или изважда от контейнера. Освен това има стратегически разположени подложки от velrco за достъп до отворите на IBC контейнер.
Техническа спецификация:
Cordura материал с тефлоново покритие.
Водоотблъскващ
Химически устойчив

Приложение:
Покривало за палети
IBC изолация

Подходящи за стандартни IBC контейнери от:
Schütz
Mauser
GNX
Werit
Greif

Стандартна доставка: 7-10 работни дни

Модел : 15-1733

Изолация с отвори IBC контейнери е предназначена да изолира и поддържа температурата Що се отнася до стандартите, този изолационен капак е подходящ за стандартен контейнер от 1000 литра, но също така и за контейнери от 1250 литра и 640 литра.
Спецификации:
15-1733 IBC 1000L 1200 х 1000 х 1140 мм
15-1743 IBC 1250L 1200 х 1000 х 1350 мм
15-1735 IBC 640L 1200 х 800 х 1000 мм
Стандартният изолационен капак може да бъде използван заедно с нагревател IBC Foil за ускоряване на процеса на подгряване. По този начин изолационният капак помага за изолиране на контейнера и ускорява процеса на нагряване. Покритието е изработено от висококачествени найлонови материали, което го прави покритието репелентно във вода.
Изолационният капак е оборудван с подложки, което прави много лесно да се прикрепя или изважда от контейнера. Освен това има отвори за достъп до отворите на IBC контейнера.

Подходящи са стандартни контейнери за контейнери с капацитет 1000 литра, включително контейнери от:
Schütz
Mauser
GNX
Werit
Greif

Стандартна доставка: 7-10 работни дни

Модел: 13-1432

Изолационното тяло за IBC контейер е предназначен да изолира и поддържа температурата вътре в IBC контейнера. Щодходящ за стандартен контейнер от 1000 литра.
Изолационното тяло е изработено от качествени найлонови материали и е снабдено с 4 катарами за бързо изваждане и за лесен монтаж. Този дизайн позволява капакът да се използва заедно с IBC нагревател – просто закрепете и монтирайте първо нагревателя на контейнера и след това изолирайте капака на тялото като външен слой. Затегнете ремъка и ще получите по-бърз процес на подгряване. Ако желаете по-бързо загряване, IBC Foil нагревател може да бъде поставен в долната част на IBC контейнера.
Технически спецификации:
Найлонови материали.
Водоустойчива.
Регулируеми ремъци.
Бързо освобождаващи катарами.
Стандартен размер: 1000L

Стандартна доставка : 7-10 работни дни

Модел : 11-9861Е

Тази водоустойчива PVC изолация идеална за защита на IBC контейнер срещу вода и във влажна среда. Шевовете на капака са залепени, което прави покритието идеално водоустойчиво.

IBC PVC изолация е проектирана и оразмерена така, че да бъде възможно поставянето на IBC контейнерен подгревател към контейнера под нея, което прави възможно безопасно загряване на съдържанието в контейнера дори при влажно време или при влажни условия.

PVC изолацията се произвежда от устойчива PVC пластмаса и е много лесно да се прикрепи и извади. Тя лесно се сгъва за минимално място за съхранение.

Стандартна доставка : 7-10 работни дни

Термо и слънце защитно покритие

Термо и слънце защитно покритиеза IBC контейнери и палети предназначено да изолира и поддържа температурата.
Това покритие е изработено от алуминиев външен слой, който отклонява слънчевите лъчи и междинен слой, който помага да се създаде пространство между външния слой и контейнера, което води до минимален или никакъв топлообмен отвън.

Изолацията се състои от един цял елемент , който лесно се монтира, като го издърпате надолу по IBC контейнера или палета – изолационният капак има вход отгоре, така че отвора на IBC контейнера да бъде достъпен лесно.

Техническа спецификация:
Метален алуминий вътрешен и външен слой.
Междинен слой от фолио с балончета.
Идеално спиране на топлината и радиацията.
Размери: за IBC контейнери 4400×1000 мм
за палети Д1200хШ800хВ1200mm или Д1200хШ800хВ1800mm

Стандартна доставка : 7-10 работни дни

ТЪРСИТЕ ВАШИЯ КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР?