Двойно диафрагмени помпи с ел.задвижване


Технологията на помпата е специално разработена за системи, в които се изисква ниско налягане (до 6 бара).Помпата е тип електромагнитно задвижвана двойна диафрагмена помпа, която за разлика от пневматичните помпи не изисква постоянно подаване на въздух и по този начин работи особено енергийно ефективно. Освен това за тази технология не се изисква хидравлична течност. Компактният дизайн и ниските експлоатационни разходи все повече убеждават нашите клиенти и подчертават голямата репутация на Dellmeco като експерт в двойните диафрагмени помпи.

Помпите с метален корпус са устойчиви на абразивни флуиди. Подходящи са за изпомпване на химикали, разтворители, масла и бои. Метални помпи могат да работят и при температури от -40 ° C до + 120 ° C. Използване материали: сич чугин, алуминй и неръждаема стомана.Благодарение на гладката повърхност на мембраната не се изисква мембранен винт.

Хигиенните помпи с двойна диафрагма са одобрени от FDA благодарение на гладката повърхност на диафрагмата, тъй като TFM предотвратява растежа на бактерии и микроби. В допълнение, всички компоненти, които влизат в контакт с медиите, са изработени от неръждаема стомана и по този начин отговарят на стандартите на хранителната и фармацевтичната промишленост. Ако имате нужда от специални повърхностни обработки, те се предлагат при поискване.

Използваните въздушни клапани са напълно без масло и мазнини, тъй като пневматичен мотор не изисква смазване на сгъстения въздух или постоянно смазване. В допълнение, система на скоби позволява бързо разглобяване без нужда от инструменти. Хигиенична двойна диафрагмена помпа също е приложима за CIP и SIP. Помпите се предлагат с различни връзки, започвайки от различните тръби в съответствие с DIN 11850, DIN 11864-1 или ANSI. Фланцовите връзки в съответствие с ANSI или DIN 11864-2 асептик също не представляват проблем. Освен това сепредлагат и затягащи връзки (TC) в съответствие с DIN 11864-3, асептични и ANSI, както и SMS и RJT връзки.

Мобилни хигиенни помпи
Всички тези помпи се предлагат и като мобилни помпи. За да отговори на изискванията на хранителната и фармацевтичната промишленост, количката е изработена от неръждаема стомана за хигиенните помпи. Естествено, всички аксесоари (филтърни регулатори, държачи за маркучи), необходими за работа на помпите, могат да бъдат монтирани на транспортната количка.

Отоплителна риза
За множество задачи е необходимо продукта да се нагрява или охлажда. За тези приложения, страничните секции, както и входовете и изходите могат да се нагряват или охлаждат. За загряване на помпата може да се използва топла вода, пара или масло. Максималната допустима работна температура е от -30 ° C до +120 ° C.

Въздушни диафрагмени помпи


Брошура

ТЪРСИТЕ ВАШИЯ КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР?