Нагревателите за високо напрежение, използвайки топлина, за да се направят по-гъвкави. Нагревателните одеяла са направени за работни температури около 90ºC, но могат да бъдат настроени да загряват и поддържат всякаква температура между 0ºC и 90ºC. Те могат да бъдат произведени за всеки диаметър и дължина на кабела. Стандартно те се предлагат за ø60-160 мм с дължина 1 или 2 метра. Външната страна на отоплителните одеяла е изолирана.
Материал: Импрегниран със силикон плат и 6 мм изолация от фибростъкло. Общата дебелина на нагревателното одеяло е около 8 мм без компресия.
Метод на закопчаване: Каишки с велкро
Безопасност
• Здрави високотемпературни материали
• Биметален предпазен термостат при 100 ° C
• Термичен предпазител при 167ºC
• Токов предпазител (120V - 16A) (230V - 10A).
• Клас на електрическа защита II
Времена за нагряване
Таблицата по-долу може да се използва като насока
за времената за нагряване за различни размери на кабела. (Използвано нагревателно одеяло от 2000 мм).
Публикувано на 02 Apr 2021 от velas

Детекторът на ток в поток (SCD) на Milton Roy се използва за наблюдение и контрол на коагулантите при пречистване на вода или отпадъчни води. SCD е анализатор, който измерва нетния електрически заряд на частиците след дозиране на коагуланта. След това това измерване се използва за установяване на зададена точка за контрол на дозирането на коагуланта при промяна на входящата мътност и осигурява постоянно качество на отпадъчните води.

Приемущества:
Поддържа дозирането на коагуланта в оптималната точка, без да се предозира
Осигурява нормативно съответствие със стандартите за мътност
Предоставя най-добрата налична технология за качество на водата
Непрекъснатата онлайн работа осигурява незабавна аларма за проблеми с дозирането
Предлагат се няколко модела, които отговарят на вашите нужди от контрол.

Приложения:
Пречистване на водата. Коагулантите се използват при пречистване на отпадъчни води за отстраняване на твърди частици и избистряне на вода. Често използваните коагуланти включват алуминиев сулфат, полиалуминиев хлорид (PAC) и железен сулфат.
В допълнение към пречистването на водата и отпадъчните води, SCD се използва широко в производството на хартия, петролната, хранителната, химическата и други индустрии, където е от полза внимателният контрол на химикалите за коагулация или промяна на заряда.
Публикувано на 26 Mar 2021 от velas
Променихме уебсайта си с нов дизайн и нова технология.
Ние се стремим да се срещнем с нашите ценни клиенти с новия ни визуален дизайн, ориентиран към свъременните тенденциите за уеб сайт.
Приемаме иновациите и новаторството и ги комбинираме с това разбиране във всяка област.
Публикувано на 24 Mar 2021 от velas

ТЪРСИТЕ ВАШИЯ КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР?