Принципи на действие


В статичния миксер KM е спирален смесителен елемент при който потока на материала се насочва радиално към стените на тръбите и обратно към центъра. Допълнителна скорост на обръщане и деление на потока е резултат от комбинирането на променливи десни и леви елементи, увеличавайки ефективността на смесване. Целият материал е напълно смесен, елиминирайки радиалните градиенти в температурата, скоростта и състава на материала. В KMX-V този статичен миксер използва напречно смесване и разделяне на потока, за да се постигне максимално добро смесване. Този миксер е идеален за смесване на ламинарен поток и голям вискозитет или дисперсия на течност / газ.

Адаптира се към всяка тръбна система. Размерите на миксерите отговарят на всички стандартни размери на тръбите. Корпусите на миксерите са снабдени с обикновени, резбовани, заварени или фланцови краища за лесно инсталиране. Миксерите се предлагат от въглеродна стомана, 304SS, 304LSS, 316 SS, 316LSS, Алуминиеви 20 Cb-3, титан, монел 400, Никел 200, Inconel, Hastelloy С-276, Hastelloy В-2, FRP, PVC, CPVC, PTFE, Kynar , PVDF, Tantalum, Цирконий и други сплави.

Миксери с фиксиран елемент – KMS


• Използва се за приложения с ламинарен, преходен и турбулентен поток; подходящи за повечето проблеми със смесване или дисперсия на течности или газове
• Смесителните елементи са прикрепени към стената на корпуса.
Въпросник за избор на миксер

Миксери с демонтируем елемент – KMR


• Използва се за ламинарни, преходни и турбулентни приложения, където се изисква периодично почистване или инспекция; подходящи за повечето проблеми със смесването или дисперсията, включващи течности или газове
• Смесващите елементи лесно се отстраняват от корпуса.
Въпросник за избор на миксер

Мискери със сглобяеми елементи – КМА


• Смесителните елементи се поставят в съществуващия корпус на клиента
• Прецизно контролиране, за да се осигури правилно прилягане и лесно инсталиране във всеки стандартен или потребителски размер на тръбата.

Мискери със сглобяеми елементи – КМА


В KMX-V статичния миксер е изборът за взискателни приложения на смесване, като например тези, свързани с течности с голям вискозитет или големи обемни съотношения. Основния ограничаващ фактор при проектирането на статичен миксер е допустимата дължина на смесителя като патентованата конструкция на елемента предлага малка дължина и най-ефективното смесване.
Специален принцип на смесване
KMX-V използва кръстосано смесване и разделяне на потока, за да се постигне бързо смесване. Всеки елемент има приблизително един диаметър на тръбата по дължина и се състои от множество пресичащи се остриета, които генерират флуидни слоеве, докато сместа тече надолу по потока. Функциите на статичния миксер KMX-V включват:
• Превъзходно качество на смесване
• Ламинарен поток и смесване с голям и малък вискозитет
• Контакт с течна дисперсия / контакт на газ-течност
• Икономично решение
• Къса дължина
• Стандартни диаметри до 24"
Въпросник за избор на миксер

ТЪРСИТЕ ВАШИЯ КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР?